Äntligen valdag!

Är hemma och vilar ryggen en stund. För första gången delar miljöpartiet i Alingsås ut valsedlar utanför valstugorna. Det är en ny och väldigt positiv erfarenhet. Många väljare bestämmer sig på väg in i vallokalen och då kan det avgöra om vi står där eller inte.

I kväll blir det valvaka, också för första gången för oss. Vi ska ses på Nolby gårds café, där en av våra medlemmar driver företaget Hus till hus, där man tar vara på och säljer begagnat byggnadsmaterial.

Det är stora förändringar på gång för miljöpartiet i Alingsås. Våra två ledamöter i fullmäktige den senaste mandatperioden har ju gått över till moderaterna. Den utlösande faktorn var att en majoritet av våra medlemmar inte vill att vi skulle samarbeta så tätt med de borgerliga utan stå självständiga. Förra valet tappade Mp här 300 röster. Vi hoppas nu återvinna dem och fler därtill.

Det blir spännande i kväll! Jag hoppas på massor av kryss i riksdagsvalet förstås, men de siffrorna blir inte klara förrän på onsdag. Sedan vet jag.

Kommentarer
Postat av: Marianne

Hoppas ryggen orkade med allt!

Lycka till på vägen mot riksdagen.

2006-09-17 @ 16:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback